Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorПорхун, А. В.uk
dc.date.accessioned2016-06-23T18:29:29Z
dc.date.available2016-06-23T18:29:29Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.citationПорхун А. В. Математичне моделювання теплових процесів в устаткуванні для баротермічної обробки харчової сировини [Електронний ресурс] : [презентація] / А. В. Порхун ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет будівництва, теплоенергетики та газопостачання ; Кафедра теплогазопостачання. - Електронні текстові дані (1 файл: 1,93 Мбайт). - Вінниця, 2015. - Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/12457
dc.descriptionКерівник : Коц. І. В.uk
dc.description.abstractДана магістерська кваліфікаційна робота поєднує в собі п’ять розділів: аналіз сучасного стану досліджень установок для баротермічної обробки харчової сировини, теоретичне і проектне обґрунтування, забезпечення реалізації проектних рішень, охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях, техніко-економічні показники, а також графічну частину. Аналіз сучасного стану досліджень показує типи та конструкції автоклавного устаткування та аналіз конструктивних рішень. В частині теоретичного і проектного обґрунтування виконано математичне моделювання теплових процесів робочого об’єму камери устаткування для баротермічної обробки, а також розглянуто особливості моделювання процесів теплообміну при нагріванні сировини в тарі. Розраховано теплові втрати автоклава, підібрано необхідне обладнання. В розділі забезпечення реалізації проектних рішень визначено склад та об’єми робіт, матеріали, машини та механізми, які необхідні для монтажу системи для баротермічної обробки харчової сировини, підібрано число бригад, визначено термін монтажу автоклава, а також пораховано техніко-економічні показники.uk
dc.description.abstractДанная магистерская квалификационная работа сочетает в себе пять разделов: анализ современного состояния исследований установок для баротермічної обработки пищевого сырья, теоретическое и проектное обоснование, обеспечение реализации проектных решений охрана труда и безопасность в чрезвычайных ситуациях, технико-экономические показатели, а также графическую часть. Анализ современного состояния исследований показывает типы и конструкции автоклавного оборудования и анализ конструктивных решений. В части теоретического и проектного обоснования выполнено математическое моделирование тепловых процессов рабочего объема камеры оборудование для баротермічної обработки, а также рассмотрены особенности моделирования процессов теплообмена при нагреве сырья в таре. Рассчитаны тепловые потери автоклава, подобрано необходимое оборудование. В разделе обеспечения реализации проектных решений определены состав и объемы работ, материалы, машины и механизмы, необходимые для монтажа системы для баротермічної обработки пищевого сырья, подобрано число бригад, определен срок монтажа автоклава, а также посчитаны технико-экономические показатели.ru
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subject8.06010107
dc.subjectтеплогазопостачання і вентиляціяuk
dc.titleМатематичне моделювання теплових процесів в устаткуванні для баротермічної обробки харчової сировиниuk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail
Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію