Консолідований інформаційний ресурс ресторанного бізнесу в межах міста
Abstract
В даній роботі було розроблено консолідований
інформаційний ресурс ресторанного бізнесу в межах міста.
Було розглянуто поняття консолідації інформації,
особливості сучасних СУБД, актуальність їх використання для
консолідації інформації, їх переваги та недоліки. Крім того були
визначені переваги баз даних перед іншими схемами
впорядкування даних.
Проведений аналіз предметної області бази даних,
визначені головні сутності, атрибути та зв’язки між ними. Було
здійснено моделювання даних предметної області. Розроблена
ER-модель даних. Проведено декомпозицію та нормалізацію
відношень до 3НФ.
Було реалізовано спроектовану базу даних у програмному
середовищі MySQL та мовою C#.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/12522