Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЄпіфанова, І. Ю.uk
dc.contributor.authorГайдей, М. О.uk
dc.contributor.authorYepifanova, I. Yu.en
dc.contributor.authorHaidei, M. O.en
dc.date.accessioned2017-01-12T17:32:12Z
dc.date.available2017-01-12T17:32:12Z
dc.date.issued2016-12
dc.identifier.citationЄпіфанова І. Ю. Напрямки забезпечення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі в Україні [Текст] / І. Ю. Єпіфанова, М. О. Гайдей // Інвестиції: практика та досвід. – 2016. – № 23. – С. 53-57.uk
dc.identifier.issn2306-6814
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/13621
dc.description.abstractУ роботі визначено сутність конкурентоспроможності. Проаналізовано сучасний конкурентний стан кондитерського ринку України, визначено його особливості. Виявлено, що український ринок кондитерських виробів завершив етап свого формування і знаходиться в стані жорсткої конкурентної протидії. Утримання і заохочення нових споживачів можливе за рахунок новинок продукції та пошуку нових ринків збуту (переважно за рахунок експорту). Визначено фактори які впливають на конкурентне середовище. Виявлено, що фактори впливу на підприємства кондитерської галузі необхідно розглядати в розрізі впливу трьох чинників: конкурентів, споживачів, постачальників. Розроблено пропозиції щодо підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі України. Україна на світовому кондитерському ринку займає значні позиції, має розгалужену товарну та географічну структуру зовнішньої торгівлі, в якій експорт перевищує імпорт.uk
dc.description.abstractIn work the essence of competitiveness is defined. The current competitive state of the confectionery market of Ukraine is analyzed, its features are defined. It is revealed that the Ukrainian market of confectionery finished a stage of the formation and there are in state rigid competitive counteractions. Contents and encouragement of new consumers probably it can find at the expense of novelties of production and search of new sales markets (generally due to export). The factors influencing the competitive environment are defined. It is revealed that the factors influencing the enterprises of confectionery branch need to be considered in a section of influence of three factors: competitors, consumers, suppliers. Offers about increasing competitiveness of the enterprises of confectionery branch of Ukraine are developed. Ukraine in the world confectionery market takes considerable positions, has branched commodity and geographical structure of foreign trade in which export exceeds import.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherЧорноморський державний університет імені Петра Могилиuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectкондитерська галузьuk
dc.subjectзбутова діяльність підприємстваuk
dc.titleНапрямки забезпечення конкурентоспроможності підприємств кондитерської галузі в Україніuk
dc.title.alternativeThe directions of рroviding the competitiveness of the enterprises of confectionery branch in Ukraineen
dc.typeArticle
dc.identifier.udc658.821


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію