Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorТкаченко, Т. В.uk
dc.contributor.authorКашковський, В. І.uk
dc.contributor.authorЄвдокименко, В. О.uk
dc.contributor.authorКаменських, Д. С.uk
dc.contributor.authorВахрін, В. В.uk
dc.date.accessioned2017-10-23T07:39:15Z
dc.date.available2017-10-23T07:39:15Z
dc.date.issued2017-09
dc.identifier.citationПереробка рисової лузги у ліквідні продукти [Текст] / Т. В. Ткаченко, В. І. Кашковський, В. О. Євдокименко [та ін.] // Матеріали конференції VI Всеукраїнського з’їзду екологів, 21-22 вересня 2017 р. - ВНТУ, 2017. - С. 86.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/18529
dc.description.abstractВ якості вихідної сировини використано рисову лузгу врожаю 2016 року наступного хмічного складу (% від маси а.с. біомаси): целюлоза – 39,7, лігнін – 20,2, геміцелюлоза і білки – 13,3, водорозчинні речовини – 8,2, смоли і жири – 0,3, неорганічні речовини – 18,2 (з них 92 – діоксид кремнію). З рисової лузги методом 4-ох годинної органо-сольвентної варки одержано целюлозу.uk
dc.description.abstractВ качестве исходного сырья использованы рисовую шелуху урожая 2016 следующего хмическими состава (% от массы а.с. биомассы): целлюлоза - 39,7, лигнин - 20,2, гемицеллюлоза и белки - 13,3, водорастворимые вещества - 8,2 смолы и жиры - 0,3, неорганические вещества - 18,2 (из них 92 - диоксид кремния). Из рисовой лузги методом 4-х часовой органо-сольвентной варки получено целлюлозу.ru
dc.description.abstractAs raw material, the rice husk of the next year's crop yield of 2016 was used (as a percentage of the mass of biomass): cellulose - 39.7, lignin - 20.2, hemicellulose and protein - 13.3, water soluble matter - 8.2 , resins and fats - 0,3, inorganic substances - 18,2 (of which 92 - silicon dioxide). Cellulose is obtained from rice husk using the method of 4 hours of organo-solvent cooking.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали конференції VI Всеукраїнського з’їзду екологів, 21-22 вересня 2017 р.uk
dc.subjectрисова лузгаuk
dc.subjectліквідні продуктиuk
dc.subjectоргано-сольвентна варкаuk
dc.titleПереробка рисової лузги у ліквідні продуктиuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc661.123


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію