Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorДимань, Т. М.uk
dc.contributor.authorМазур, Т. Г.uk
dc.date.accessioned2017-11-06T08:27:58Z
dc.date.available2017-11-06T08:27:58Z
dc.date.issued2017-09
dc.identifier.citationДимань Т. М. Формування теоретичного каркасу екотрофології як науки про стале харчування [Текст] / Т. М. Димань, Т. Г. Мазур // Матеріали конференції VI Всеукраїнського з’їзду екологів, 21-22 вересня 2017 р. - ВНТУ, 2017. - С. 249.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/18838
dc.description.abstractЕкотрофологію (грец. ойкос – місце проживання, трофе – харчування, логос – вчення; нім. Oecotrophologie) було засновано у Німеччині в 1960-х роках як вчення, яке об’єднувало науки про харчування людини й економіку ведення домашнього господарства. Екотрофологія фокусується на правильному харчуванні з метою збереження і зміцнення здоров’я.uk
dc.description.abstractЕкотрофологию (греч. Ойкос - место проживания, трофей - питание, логос - учение; нем. Oecotrophologie) была основана в Германии в 1960-х годах как учение, которое объединяло науки о питании человека и экономику ведения домашнего хозяйства. Екотрофология фокусируется на правильном питании с целью сохранения и укрепления здоровья.ru
dc.description.abstractEcotrophology (Greek oikos - place of residence, trophy food, logos - doctrine, oecotrophologie) was founded in Germany in the 1960s as a doctrine that combines the science of human nutrition and the economy of households. Ecotrophology focuses on proper nutrition in order to preserve and enhance health.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУ
dc.relation.ispartofМатеріали конференції VI Всеукраїнського з’їзду екологів, 21-22 вересня 2017 р.uk
dc.subjectекотрофологіяuk
dc.subjectстале харчуванняuk
dc.subjectзбереження і зміцнення здоров’я.uk
dc.titleФормування теоретичного каркасу екотрофології як науки про стале харчування
dc.typeThesis
dc.identifier.udc577.4 17.022.1


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію