Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЧервінська, О. О.uk
dc.contributor.authorКовальський, В. П.uk
dc.date.accessioned2019-06-13T16:47:39Z
dc.date.available2019-06-13T16:47:39Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationЧервінська О. О. Аналіз енергоефективності в закладах ресторанного господарства [Текст] / О. О. Червінська, В. П. Ковальський // Збірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції "Інноваційні технології в будівництві (2018)", 13-15 листопада 2018 р. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 221-223.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25782
dc.description.abstractВизначено специфіку енергозабезпечення підприємств ресторанного комплексу, запропоновано шляхи під- вищення ефективності використання енергії при дотриманні необхідних умов комфорту, представлені ре- зультати застосування енергоефективних кондиціонерів повітряuk
dc.description.abstractThe specifics of energy supply of enterprises of the restaurant complex are determined, ways of increasing the efficiency of energy use while meeting the necessary comfort conditions are proposed, results of the application of energy efficient air conditioners are presented.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofЗбірник матеріалів Міжнародної науково-технічної конференції "Інноваційні технології в будівництві (2018)" : 221-223.uk
dc.subjectенергоефективністьuk
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk
dc.subjectЯпоніяuk
dc.subjectкондиціонериuk
dc.subjectВВПuk
dc.subjectenergy efficiencyen
dc.subjectrestaurant industry enterprisesen
dc.subjectJapanen
dc.subjectair conditionersen
dc.subjectGDPen
dc.titleАналіз енергоефективності в закладах ресторанного господарстваuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc725.71: 697.94


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію