Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorПрокопчук, С. П.uk
dc.contributor.authorДіденко, Н. О.uk
dc.date.accessioned2019-07-06T20:25:25Z
dc.date.available2019-07-06T20:25:25Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.citationПрокопчук С. П. Вплив хлібопекарських дріжджів на вихід і якість етилового спирту [Текст] / С. П. Прокопчук, Н. О. Діденко // Вісник Вінницького національного медичного університету. – 2005. – Т. 9, № 1. – С. 34–37.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/26044
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВінницький національний медичний університет ім. М. І. Пироговаuk
dc.relation.ispartofВісник Вінницького національного медичного університету. Т. 9, № 1 : 34–37.uk
dc.titleВплив хлібопекарських дріжджів на вихід і якість етилового спиртуuk
dc.typeArticle
dc.identifier.udc664.64:661.124


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію