Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorСлижук, А. Д.uk
dc.contributor.authorSlizhuk, A. D.en
dc.date.accessioned2021-06-16T08:11:55Z
dc.date.available2021-06-16T08:11:55Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationСлижук А. Д. Формування культури раціонального харчування [Текст] / А. Д. Слижук // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 185-188.uk
dc.identifier.isbn978-966-641-732-2
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32808
dc.description.abstractХарчування є найважливішою фізіологічною потребою людини. Воно необхідне для побудови клітин і тканин, надходження енергії і поживних речовин. В сучасних умовах харчові продукти часто стають джерелом небезпечних для людини речовин, викликати серйозні розлади здоров'я та інші проблеми. Небезпечним може бути не тільки товар, але і його упаковка, процес виробництва. У даній роботі було визначено користь вживання яблучного соку на організм людини та його корисні властивості.uk
dc.description.abstractNutrition is the most important physiological need of man. It is necessary for the construction of cells and tissues, the flow of energy and nutrients. In modern conditions, food products often become sources of substances hazardous to humans, cause serious health problems and other problems. Dangerous can be not only the product, but also its packaging, production process. In this paper, the benefits of apple juice on the human body and its beneficial properties were determined.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : 185-188.uk
dc.subjectяблукаuk
dc.subjectяблучний сікuk
dc.subjectздоров’яuk
dc.subjectкористь вживанняuk
dc.subjectхімічний склад яблучного сокуuk
dc.subjectвплив яблучного соку на холестиринuk
dc.subjectapple juiceen
dc.subjecthealthen
dc.subjectbeneficial useen
dc.subjectchemical composition of apple juiceen
dc.subjectthe effect of apple juice on cholesterolen
dc.titleФормування культури раціонального харчуванняuk
dc.title.alternativeFormation of a culture of rational nutritionen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc613.2-053.6.
dc.relation.referencesМаршанова Г.Л. «О пользе яблок» [текст] // научно методический журнал, Химия в школе. 2001. No3. С.71-76.ru
dc.relation.referencesЗначення раціонального харчування для підтримки здоров’я молоді / О. В. Кузьмінська, М. С. Червона. – К. : Державний інститут проблем сім’ї та молоді, Український ін-т соціальних досліджень, 2004. – Кн. 4. – 128 с.uk
dc.relation.referencesДембіцька С. В., Козак Я. Л. Вплив ВЕЕО (відходи електричного та електричного обладнання) на здоров’я людини та навколишнє середовище. ХХІХ Міжнародна науково-практична конференція. Наука. Інновації. Прогрес. Том 1 – 2015 р.uk
dc.relation.referencesЕкотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування : Навчальний посібник / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський, О. В. Власенко, Л. В. Мороз. – К. : Лібра, 2006. – 304 c.uk
dc.relation.referencesГуба Н.И. Овощи и фрукты на вашем столе / Н. И. Губа. – К. : Урожай, 1984. – 344 с.ru


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію