dc.contributor.advisor | Поліщук, О. В. | uk |
dc.contributor.advisor | Polishchuk, O. V. | en |
dc.contributor.author | Плешко, О. О. | uk |
dc.contributor.author | Pleshko, E. A. | en |
dc.date.accessioned | 2021-06-18T07:18:35Z | |
dc.date.available | 2021-06-18T07:18:35Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Плешко О. О. Метрологічні засоби та способи оцінки якості готової продукції харчового виробництва [Текст] / О. О. Плешко; наук. кер. О. В. Поліщук // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2019 р. – Вінниця : ВНТУ, 2019. – С. 32-36. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32926 | |
dc.description | Науковий керівник: Поліщук Олександр Васильович – доцент | uk |
dc.description.abstract | У статті здійснений аналіз метрологічних засобів та способів оцінки якості готової продукції харчового виробництва, запропоновано шляхи покращення якості готової продукції на виробництві. | uk |
dc.description.abstract | The article deals with the analysis of metrological means and methods for assessing the quality of finished food products, and suggests ways to improve the quality of finished products in production. | en |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2019 р. : 32-36. | uk |
dc.subject | контроль | uk |
dc.subject | контроль якості | uk |
dc.subject | якість готової продукції | uk |
dc.subject | стандарти | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | споживачі | uk |
dc.subject | неякісна продукція | uk |
dc.subject | захист прав споживачів | uk |
dc.subject | control | en |
dc.subject | quality control | en |
dc.subject | quality of finished products | en |
dc.subject | standards | en |
dc.subject | production | en |
dc.subject | consumers | en |
dc.subject | low-quality products | en |
dc.subject | protection of consumer rights | en |
dc.title | Метрологічні засоби та способи оцінки якості готової продукції харчового виробництва | uk |
dc.title.alternative | Metrological measures and methods of assessment of quality of ready production of food production | en |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 006.015.9 | |
dc.relation.references | Національнальний стандарт України ДСТУ ISO 9000:2015 [Електронний ресурс]. Системи менеджмента якості– Режим доступу: http://pqm-online.com/assets/files/pubs/translations/std/iso-9000-2015-(uk).pdf | uk |
dc.relation.references | Національнальний стандарт України ДСТУ ISO 9001:2015 [Електронний ресурс]. Системи управління якістю– Режим доступу: http://khoda.gov.ua/image/catalog/files/%209001.pdf | uk |
dc.relation.references | Закон України від 18.05.17 г. № 2042-VIII «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин» [Електронний ресурс]. Закон України від 18.05.17 г. № 2042-VIII – Режим доступу: http://vobu.ua/rus/documents/item/zakon-ukrainy-vid-180517-r-2042-viii-pro | uk |
dc.relation.references | Бичківський Р.В., Зорій В.І., Столярчук П.Г. Основи метрологічного забезпечення: Навч. посібник. – Львів: Видавництво Держ. ун-ту «Львівська політехніка», 1999. – 180 с. | uk |
dc.relation.references | Закон України «Про метрологію та метрологічну діяльність» від 22 червня 2017 року, № 2119-VIII ВВР. | uk |
dc.relation.references | Берч, Г.Г., Паркер і К. Дж. Контроль якості харчових продуктів та аналізу харчових продуктів. - Баркінг, Англія: видавництво Elsevier, 1984. | uk |
dc.relation.references | Домарецький В.А., Златов Т.П. Екологія харчових продуктів. – К.: Урожай, 1993. – 188с. | uk |
dc.relation.references | Донченко Л.В., Надыкта В.Д. Безопасность пищевого сырья и продуктов питания. – М.: Пищ. пром-сть, 1999. – 352 с. | ru |