Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorПоліщук, О. В.uk
dc.contributor.advisorPolishchuk, O. V.en
dc.contributor.authorПлешко, О. О.uk
dc.contributor.authorPleshko, E. A.en
dc.date.accessioned2021-06-18T07:18:35Z
dc.date.available2021-06-18T07:18:35Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationПлешко О. О. Метрологічні засоби та способи оцінки якості готової продукції харчового виробництва [Текст] / О. О. Плешко; наук. кер. О. В. Поліщук // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2019 р. – Вінниця : ВНТУ, 2019. – С. 32-36.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32926
dc.descriptionНауковий керівник: Поліщук Олександр Васильович – доцентuk
dc.description.abstractУ статті здійснений аналіз метрологічних засобів та способів оцінки якості готової продукції харчового виробництва, запропоновано шляхи покращення якості готової продукції на виробництві.uk
dc.description.abstractThe article deals with the analysis of metrological means and methods for assessing the quality of finished food products, and suggests ways to improve the quality of finished products in production.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2019 р. : 32-36.uk
dc.subjectконтрольuk
dc.subjectконтроль якостіuk
dc.subjectякість готової продукціїuk
dc.subjectстандартиuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectспоживачіuk
dc.subjectнеякісна продукціяuk
dc.subjectзахист прав споживачівuk
dc.subjectcontrolen
dc.subjectquality controlen
dc.subjectquality of finished productsen
dc.subjectstandardsen
dc.subjectproductionen
dc.subjectconsumersen
dc.subjectlow-quality productsen
dc.subjectprotection of consumer rightsen
dc.titleМетрологічні засоби та способи оцінки якості готової продукції харчового виробництваuk
dc.title.alternativeMetrological measures and methods of assessment of quality of ready production of food productionen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc006.015.9
dc.relation.referencesНаціональнальний стандарт України ДСТУ ISO 9000:2015 [Електронний ресурс]. Системи менеджмента якості– Режим доступу: http://pqm-online.com/assets/files/pubs/translations/std/iso-9000-2015-(uk).pdfuk
dc.relation.referencesНаціональнальний стандарт України ДСТУ ISO 9001:2015 [Електронний ресурс]. Системи управління якістю– Режим доступу: http://khoda.gov.ua/image/catalog/files/%209001.pdfuk
dc.relation.referencesЗакон України від 18.05.17 г. № 2042-VIII «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров'я та благополуччя тварин» [Електронний ресурс]. Закон України від 18.05.17 г. № 2042-VIII – Режим доступу: http://vobu.ua/rus/documents/item/zakon-ukrainy-vid-180517-r-2042-viii-prouk
dc.relation.referencesБичківський Р.В., Зорій В.І., Столярчук П.Г. Основи метрологічного забезпечення: Навч. посібник. – Львів: Видавництво Держ. ун-ту «Львівська політехніка», 1999. – 180 с.uk
dc.relation.referencesЗакон України «Про метрологію та метрологічну діяльність» від 22 червня 2017 року, № 2119-VIII ВВР.uk
dc.relation.referencesБерч, Г.Г., Паркер і К. Дж. Контроль якості харчових продуктів та аналізу харчових продуктів. - Баркінг, Англія: видавництво Elsevier, 1984.uk
dc.relation.referencesДомарецький В.А., Златов Т.П. Екологія харчових продуктів. – К.: Урожай, 1993. – 188с.uk
dc.relation.referencesДонченко Л.В., Надыкта В.Д. Безопасность пищевого сырья и продуктов питания. – М.: Пищ. пром-сть, 1999. – 352 с.ru


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію