Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorПоліщук, О. В.uk
dc.contributor.advisorPolishchuk, O. V.en
dc.contributor.authorСлижук, А. Д.uk
dc.contributor.authorSlizhuk, A. D.en
dc.date.accessioned2021-06-18T09:01:25Z
dc.date.available2021-06-18T09:01:25Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationСлижук А. Д. Сучасні способи контролю та підвищення якості виготовлення фруктових соків [Текст] / А. Д. Слижук; наук. кер. О. В. Поліщук // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2019 р. – Вінниця : ВНТУ, 2019. – С. 42-46.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32967
dc.descriptionНауковий керівник: Поліщук Олександр Васильович – доцентuk
dc.description.abstractРоботу присвячено розробці заходів, спрямованих на покращення системи якості виробництва фртуктових соків. Представлено комплекс основних показників якості, обгрунтовано високу харчову та біологічну цінність фруктових соків.uk
dc.description.abstractThe work is devoted to the development of measures aimed at improving the quality system of fruit juice production. The complex of indicators of quality is presented, the high nutritional and biological value of fruit juices is established.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2019 р. : 42-46.uk
dc.subjectсокиuk
dc.subjectякість продукціїuk
dc.subjectконтроль якості продукціїuk
dc.subjectсертифікаціяuk
dc.subjectполіпшення якостіuk
dc.subjectвимоги до якостіuk
dc.subjectфруктові сокиuk
dc.subjectjuicesen
dc.subjectproduct qualityen
dc.subjectproduct quality controlen
dc.subjectcertificationen
dc.subjectquality improvementen
dc.subjectquality requirementsen
dc.subjectfruit juicesen
dc.titleСучасні способи контролю та підвищення якості виготовлення фруктових соківuk
dc.title.alternativeModern methods of control and enhancing the quality of production of fruit sodiumen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc006.015.5
dc.relation.referencesДСТУ 1.1-2001. Стандартизація та суміжні види діяльності. Терміни та визначення основних понять. Чинний від 01.07.2001 р.uk
dc.relation.referencesДСТУ ISO 9000:2015 Системы управления качеством. Основные положения и словарь терминовru
dc.relation.referencesНeчаeв, А.П. Пищевая химия: учебник / А.П. Нечаев. – СПб.: ГИОРД, 2013. – 592 с.ru
dc.relation.referencesШепелев, А.Ф. Товароведение и экспертиза вкусовых и кондитерских товаров: Учебное пособие / А.Ф. Шепелев, И.А. Печенежская, Т.Е. Ивахненко. – Ростов н/Д: Феникс, 2012. –537 с.ru
dc.relation.referencesДСТУ Р 52185-2003 Соки фруктовые. Концентрированные. Технические условия.ru
dc.relation.referencesУкраинский рынок безалкогольных напитков. - 2004 год. // www.ukrdzi.com.ru
dc.relation.referencesУкраинский рынок безалкогольных напитков. // pro-consulting.com..ua.ru
dc.relation.referencesЄ. Примакова, О. Пироженко, В. Кузнєцов. Сертифікація продукції, товарів та послуг: Підручник. - 2007 р. - 336 с.uk
dc.relation.referencesАнтрушин Г.М. Стандартизація та сертифікація: Підручник. - 2004 р. - 182 с.uk
dc.relation.referencesДСТУ 3415-96 Система сертифікації УкрСЕПРО. Реєстр Системи.uk
dc.relation.referencesГличев А.В. Основы управления качеством продукции / А. В. Гличев. − М. : Стандарты и качество, 2001. - 420 с. - ISBN5 – 901397-04-5.ru
dc.relation.referencesДикань В. − Управління якістю як фактор конкурентостійкості підприємства / В. Дикань − М.: Економіка України, No1(102), 2006р.uk
dc.relation.referencesДСТУ 7525:2014 «Вода питна. Вимоги та методи контролювання якості». − К. : Держстандарт України, 2015.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію