Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorТерещенко О. П.uk
dc.contributor.authorДзіміна, Р. А.uk
dc.date.accessioned2021-06-21T12:07:38Z
dc.date.available2021-06-21T12:07:38Z
dc.date.issued2020
dc.identifier.citationВдосконалення організації доставки швидкопсувних вантажів в умовах фізичної особи-підприємця «Максимів Іван Миколайович» місто Львів [Електронний ресурс] : [презентація] / викон. Р. А. Дзіміна ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет машинобудування та транспорту ; Кафедра автомобілів та транспортного менеджменту. – Електронні текстові дані (1 файл: 1,72 Мбайт). – Вінниця, 2020. – Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32991
dc.descriptionНауковий керівник: канд. техн. наук, доц. Терещенко О. П.uk
dc.description.abstractВ роботі проведено аналіз організаційних заходів та підходів при організації доставки швидкопсувних харчових продуктів. Проаналізовані основні вимоги, що ставляться до них. Проведено дослідження шляхів підвищення ефективності доставки швидкопсувних вантажів на основі досвіду з організації доставки швидкопсувних харчових продуктів у зарубіжних державах. Обґрунтовано схеми поставки із застосуванням розподільчих центрів, проведено їх оптимізацію. В цьому ж розділі проведено оптимізацію схеми постачання із застосуванням логістичного центру. Також в роботі проведено порівняльний аналіз ланцюгів постачання та схем перевезень, досліджено шляхи підвищення ефективності доставки швидкопсувних харчових продуктів. Було проаналізовано міжнародний досвід в сфері технічного контролю спеціальних автомобілів для транспортування ШХП. На основі проведено аналізу було запропоновано шляхи вдосконалення спеціалізованих автомобілів для внутрішніх перевезень ШХП.В цьому ж розділі описано методику перевірки схем постачання ШХП за загальним пробігом автомобілів та функціональні можливості та загальний вигляд інтерфейсу web-сервісу «AntLogistics». Крім цього в роботі описані сучасні технології на транспорті, зокрема Використання інформаційних технологій у транспортній галузі та проведено аналіз систем та програми для логістики керування транспортом. В частині «Обґрунтування економічної ефективності» розглянуто питання планування витрат та економічний ефект постачання швидкопсувних вантажів за різними схемами. В роботі проведено аналіз небезпечних факторів, що виникають під час роботи з вантажними автомобілями та небезпечних ситуацій під час перевезення автотранспортом. Визначено вимоги з охорони праці під час ремонту вантажних автомобілів, а також проаналізовано основні забруднювачі на транспорті, описано вплив рухомого складу автотранспорту на навколишнє природне середовище та наведені заходи зі зниження негативного впливу автодоріг на навколишнє природне середовище.uk
dc.description.abstractThe analysis of organizational measures and approaches in the organization of delivery of perishable food products is carried out in the work. The main requirements for them are analyzed. A study of ways to improve the efficiency of delivery of perishable goods on the basis of experience in organizing the delivery of perishable food products in foreign countries. Delivery schemes with the use of distribution centers are substantiated, their optimization is carried out. In the same section, the supply scheme was optimized using a logistics center. Also in the work the comparative analysis of supply chains and schemes of transportations is carried out, the ways of increase of efficiency of delivery of perishable foodstuff are investigated. The international experience in the field of technical control of special vehicles for SHP transportation was analyzed. Based on the analysis, ways to improve specialized vehicles for domestic transportation of SHHP were proposed. In addition, the paper describes modern technologies in transport, in particular the use of information technology in the transport industry and analyzes systems and programs for transport management logistics. In the part "Justification of economic efficiency" the questions of planning of expenses and economic effect of delivery of perishable cargoes under various schemes are considered. The paper analyzes the dangerous factors that occur when working with trucks and dangerous situations during transportation by road. The requirements for labor protection during truck repair are determined, as well as the main pollutants in transport are analyzed, the impact of vehicle rolling stock on the environment is described and measures to reduce the negative impact of roads on the environment are presented.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subject275
dc.subjectтранспортuk
dc.subjectвантажні перевезенняuk
dc.subjectпроцесuk
dc.subjectпараметрuk
dc.subjectобґрунтуванняuk
dc.subjectмережаuk
dc.titleВдосконалення організації доставки швидкопсувних вантажів в умовах фізичної особи-підприємця «Максимів Іван Миколайович» місто Львівuk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію