Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorСевостьянов, І. В.uk
dc.contributor.authorЗагнітко, Я. В.uk
dc.date.accessioned2021-10-11T08:47:49Z
dc.date.available2021-10-11T08:47:49Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationЗагнітко Я. В. Розробка допоміжних комплексів установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв [Електронний ресурс] / Я. В. Загнітко ; наук. кер. І. В. Севостьянов // Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018), 02 січня-06 червня 2018 р. : збірник матеріалів. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2018/paper/view/3664.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33656
dc.descriptionНауковий керівник: Севостьянов Іван Вячеславович – д-р техн. наук, професорuk
dc.description.abstractУ задачі дослідження входили вибір та розробка раціональної схеми прес-форми для зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництв (спиртової барди, пивної дробини, бурякового жому, кавового та ячмінного шламу), що дає змогу використовувати їх у подальшому як цінні добавки до сільськогосподарських кормів або в якості палива. Також були розроблені вимоги безпеки та методи контролю параметрів обладнання для зневоднення, методи і засоби визначення основних фізико-механічних характеристик оброблюваних відходів.uk
dc.description.abstractBasic tasks of given research are option and elaboration a scheme of the press-form for dehydration of waste of food industries (alcohol bards, beer pellets, beet pulp, coffee and barley sludge), what provide a possibility for their further use as additives to agricultural fodder or as fuel. As well were elaborated the demands of safety and the methods of control of installation for dehydration, the methods and the means of a definition of the basic physicalmechanical characteristics of the elaborated waste.en
dc.description.abstractBasic tasks of given research are option and elaboration a scheme of the press-form for dehydration of waste of food industries (alcohol bards, beer pellets, beet pulp, coffee and barley sludge), what provide a possibility for their further use as additives to agricultural fodder or as fuel. As well were elaborated the demands of safety and the methods of control of installation for dehydration, the methods and the means of a definition of the basic physicalmechanical characteristics of the elaborated waste.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМолодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018), 02 січня-06 червня 2018 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2018/paper/view/3664
dc.subjectпрес-формаuk
dc.subjectвіброударне зневодненняuk
dc.subjectвідходи харчових виробництвuk
dc.subjectвимоги безпекиuk
dc.subjectфізико-механічні характеристики відходівuk
dc.subjectpress-formen
dc.subjectvibro-blowing dehydrationen
dc.subjectwaste products of food industriesen
dc.subjectdemands of safetyen
dc.subjectphysicalmechanical characteristics of wasteen
dc.titleРозробка допоміжних комплексів установки для багатостадійного зневоднення вологих дисперсних відходів харчових виробництвuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc66.066
dc.relation.referencesСевостьянов И. В. Процессы и оборудование для віброударного разделения пищевых отходов [Текст]: монография/ И. В. Севостьянов. – Saarbrücken: LAP LAMBERT Academic Publishing, 2013. – 417 с.ru
dc.relation.referencesІскович-Лотоцький Р. Д. Основи теорії розрахунку та розробка процесів і обладнання для віброударного пресування/ Іскович-Лотоцький Р. Д. Монографія. – Вінниця: УНІВЕРСУМ – Вінниця, 2006. – 338 с.uk
dc.relation.referencesСевостьянов И. В. Требования безопасности и методы контроля параметров гидроимпульсного оборудования для виброударного фазового разделения неоднородных жидких систем / И. В. Севостьянов // Все материалы. Энциклопедический справочник с Приложением "Комментарии к стандартам, ТУ, сертификатам", 2014. - №4. - С. 19 - 26.ru


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію