Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorЛесько, О. Й.uk
dc.contributor.authorПересунько, Н. С.uk
dc.date.accessioned2021-11-02T11:46:55Z
dc.date.available2021-11-02T11:46:55Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationПересунько Н. С. Підвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі України [Електронний ресурс] / Н. С. Пересунько ; наук. кер. О. Й. Лесько // Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018), 02 січня-06 червня 2018 р. : збірник матеріалів. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2018/paper/view/3747.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33735
dc.descriptionНауковий керівник: Лесько Олександр Йосипович – канд. екон. наук, професорuk
dc.description.abstractЗапропоновано низку пропозицій та рекомендацій покращення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств України, що дозволяють вирішити проблему із сировиною базою та збільшити сектор української молочної продукції на зовнішньому ринку.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМолодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018), 02 січня-06 червня 2018 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2018/paper/view/3747
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectпідприємстваuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectринокuk
dc.subjectсільськогосподарські підприємстваuk
dc.subjectаграрний секторuk
dc.subjectmilken
dc.subjectenterprisesen
dc.subjectmanagementen
dc.subjectmarketen
dc.subjectagriculturalenterprisesen
dc.subjectagrariansectoren
dc.titleПідвищення конкурентоспроможності молокопереробної галузі Україниuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc005.332.4:338.439
dc.relation.referencesМолокопереробна галузьУкраїни [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://allref.com.ua/uk/skachaty/Molokopererobna_promislovist-_v_Ukrayiniuk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію