Раціональне харчування студентів
Аннотации
Стаття присвячена основним принципам харчування студентської молоді в сучасних умовах. The article presents the current state of the power of students.
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33955
Открыть
Связанные элементы
Просмотр элементов, связанных по названию, автору, создателю или теме.
-
Інформаційна технологія обслуговування клієнтів у закладах харчування
Мазурова, О. М. (ВНТУ, 2015)Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці інформаційної технології для обслуговування клієнтів у закладах харчування. Розглянуто підходи до автоматизованого формування рекомендацій, проаналізовано основні ... -
Формування теоретичного каркасу екотрофології як науки про стале харчування
Димань, Т. М.; Мазур, Т. Г. (ВНТУ, 2017-09)Екотрофологію (грец. ойкос – місце проживання, трофе – харчування, логос – вчення; нім. Oecotrophologie) було засновано у Німеччині в 1960-х роках як вчення, яке об’єднувало науки про харчування людини й економіку ведення ... -
Інформаційна технологія підбору персонального раціону здорового харчування
Дикий, О. В. (ВНТУ, 2018)Ця магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці інформаційної технології підбору персонального раціону здорового харчування. Технологія призначена для показників ефективності підбору персонального раціону здорового ...