Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorМороз, О. В.uk
dc.contributor.authorШастун, А. В.uk
dc.date.accessioned2021-11-12T12:29:49Z
dc.date.available2021-11-12T12:29:49Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationШастун А. В. Управління конкурентоспроможністю підприємств кондитерської промисловості [Електронний ресурс] / А. В. Шастун ; наук. кер. О. В. Мороз // Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018), 02 січня-06 червня 2018 р. : збірник матеріалів. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2018/paper/view/3788.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33966
dc.descriptionНауковий керівник: О. В. Мороз – д-р екон. наук, професорuk
dc.description.abstractРозглядаються теоретико-методичні засади управління конкурентоспроможністю підприємства, фактори впливу та стратегії конкурентоспроможності. Здійснено оцінювання стану та тенденцій розвитку кондитерської промисловості, проведено аналізування основних абсолютних та відносних показників діяльності підприємства ПАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч» і здійснено оцінювання рівня його конкурентоспроможності. На основі отриманих результатів показників конкурентоспроможності запропоновано низку рекомендацій щодо удосконаленню управління конкурентоспроможністю підприємства.uk
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМолодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018), 02 січня-06 червня 2018 р.uk
dc.relation.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2018/paper/view/3788
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectуправлінняuk
dc.subjectконкуренціяuk
dc.subjectстратегіяuk
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємств кондитерської промисловостіuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc658.81 (045)


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію