dc.contributor.advisor | Мороз, О. В. | uk |
dc.contributor.author | Шастун, А. В. | uk |
dc.date.accessioned | 2021-11-12T12:29:49Z | |
dc.date.available | 2021-11-12T12:29:49Z | |
dc.date.issued | 2018 | |
dc.identifier.citation | Шастун А. В. Управління конкурентоспроможністю підприємств кондитерської промисловості [Електронний ресурс] / А. В. Шастун ; наук. кер. О. В. Мороз // Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018), 02 січня-06 червня 2018 р. : збірник матеріалів. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – Режим доступу: https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2018/paper/view/3788. | uk |
dc.identifier.uri | http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33966 | |
dc.description | Науковий керівник: О. В. Мороз – д-р екон. наук, професор | uk |
dc.description.abstract | Розглядаються теоретико-методичні засади управління конкурентоспроможністю підприємства, фактори впливу та стратегії конкурентоспроможності. Здійснено оцінювання стану та тенденцій розвитку кондитерської промисловості, проведено аналізування основних абсолютних та відносних показників діяльності підприємства ПАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч» і здійснено оцінювання рівня його конкурентоспроможності. На основі отриманих результатів показників конкурентоспроможності запропоновано низку рекомендацій щодо удосконаленню управління конкурентоспроможністю підприємства. | uk |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | ВНТУ | uk |
dc.relation.ispartof | Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2018), 02 січня-06 червня 2018 р. | uk |
dc.relation.uri | https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/mn/mn2018/paper/view/3788 | |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | управління | uk |
dc.subject | конкуренція | uk |
dc.subject | стратегія | uk |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю підприємств кондитерської промисловості | uk |
dc.type | Thesis | |
dc.identifier.udc | 658.81 (045) | |