Сучасні підходи до аналізу ефективності оптимізації структури капіталу підприємств кондитерської галузі України
Автор
Єпіфанова, І. Ю.
Стемблевська, О. Г.
Дата
2016Metadata
Показать полную информациюCollections
- Наукові роботи каф. ФІМ [343]
Аннотации
У статті систематизовано сучасні підходи до аналізу ефективності оптимізації структури капіталу підприємств кондитерської галузі України. Систематизовано підходи до визначення сутності поняття «оптимізація капіталу», досліджено фактори впливу на ефективність формування капіталу підприємств кондитерської галузі України. Сформовано напрямки підвищення якості структури капіталу.
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/14308