Низькотемпературний піроліз харчових продуктів
Author
Сидорчук, Ю. Ю.
Жуйко, К. К.
Радомська, А. О.
Радомская, А. А.
Sudorchyk, Y. Y.
Zhuyiko, K. K.
Paromska, A. O.
Date
2015-09Metadata
Show full item recordCollections
Abstract
Низькотемпературна переробка харчових продуктів не знайшла належного впровадження в світовій практиці, що пов'язують з великим вмістом води в їх складі і, як наслідок, високою енергоємністю таких технологій. Необхідно враховувати також окрім екологічної ще і технологічну та економічну складову процесу. Низкотемпературная переработка пищевых продуктов не нашла надлежащее внедрение в мировой практике, что связано с высоким содержанием воды в их составе и, следовательно, высокой энергоемкости таких технологий. Необходимо также учитывать помимо экологической еще и технологическую и экономическую составляющие процесса. Low-temperature processing of food products have not found a proper introduction in world practice that is associated with high water content in their composition and, consequently, high energy intensity of such technologies. You should also take into account in addition to the environmental also technological and economic components of the process .
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/15039