Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorЗвонарьов, Р. О.uk
dc.contributor.authorСевастьянов, В. М.uk
dc.date.accessioned2017-07-13T22:45:29Z
dc.date.available2017-07-13T22:45:29Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationЗвонарьов Р. О. Забезпечення якості згученого молока [Електронний ресурс] / Р. О. Звонарьов, В. М. Севастьянов // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. - Електрон. текст. дані. - 2017. - Режим доступу : https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2017/paper/view/1781.uk
dc.identifier.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2017/paper/view/1781
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17358
dc.description.abstractПроведено дослідження показників якості молока і молочних консервів відповідно до вимог чинних в Україні стандартів. Виявлено фальсифікацію в усіх досліджених зразках молока. Наведено можливість фальсифікації згущеного молока за рахунок заміни молочного жиру рослинним.uk
dc.description.abstractA study of quality indicators of milk and canned milk in compliance with existing standards in Ukraine. Detected fraud in all investigated samples of milk. An opportunity falsification of condensed milk by replacing milk fat with vegetable.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р.uk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectзгущене молоко з цукромuk
dc.subjectфальсифікаціяuk
dc.subjectорганолептичні й фізико-хімічні показники якостіuk
dc.subjectMilken
dc.subjectsweetened condensed milken
dc.subjectfalsificationen
dc.subjectorganoleptic and physico-chemical qualityen
dc.titleЗабезпечення якості згученого молокаuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc621.317


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію