Показати скорочену інформацію

dc.contributor.authorНаконечний, Б. Б.uk
dc.contributor.authorПрисяжнюк, В. В.uk
dc.date.accessioned2017-07-13T22:45:41Z
dc.date.available2017-07-13T22:45:41Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationНаконечний Б. Б. Оцінка рівня якості молочної продукції українського виробника [Електронний ресурс] / Б. Б. Наконечний, В. В. Присяжнюк // Матеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р. - Електрон. текст. дані. - 2017. - Режим доступу : https://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2017/paper/view/1784.uk
dc.identifier.urihttps://conferences.vntu.edu.ua/index.php/all-fksa/all-fksa-2017/paper/view/1784
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/17369
dc.description.abstractУ роботі розглядатимуться чинники, що зумовлюють зниження якості молочної продукції на сучасному вітчизняному ринку. Визначені та проаналізовані основні складові формування якості молочної продукції: технічні, технологічні, організаційно-правові. Акцентована увага на фізіологічному обґрунтуванні якості молока та молочної продукції.uk
dc.description.abstractThe paper examined the factors that cause decline in the quality of dairy products on the domestic market today. Identified and analyzed the main components forming quality dairy products: technical, technological, organizational and legal. The attention to physiological justification as milk and dairy products.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали XLVI науково-технічної конференції підрозділів ВНТУ, Вінниця, 22-24 березня 2017 р.uk
dc.subjectрівень якостіuk
dc.subjectформування якостіuk
dc.subjectстандартизаціяuk
dc.subjectqualityen
dc.subjectquality formationen
dc.subjectstandardizationen
dc.titleОцінка рівня якості молочної продукції українського виробникаuk
dc.typeThesis
dc.identifier.udc621.317


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію