Удосконалення системи охорони довкілля на підприємствах галузі хлібопродуктів
Abstract
Виробничі процеси підприємств галузі хлібопродуктів істотно впливають на стан довкілля. Вплив характеризується наступними напрямами: забрудненням атмосферного повітря, викидів пилу при прийманні, транспортуванні, переміщенні, очищенні, сушінні, сухих методах підготовки зерна та його переробки. Производственные процессы предприятий отрасли хлебопродуктов существенное влияние на состояние окружающей среды. Влияние характеризуется следующим направлениям: загрязнением атмосферного воздуха, выбросов пыли при приеме, транспортировке, перемещении, очистке, сушке, сухих методах подготовки зерна и его переработки. The production processes of the bakery enterprises significantly affect the state of the environment. Influence is characterized by the following areas: air pollution, dust emissions when receiving, transporting, moving, cleaning, drying, dry methods of preparation of grain and its processing.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/18414