Застосування сучасних методів ДНК-діагностики для оцінки деяких показників безпеки та якості харчової продукції
Author
Облап, Р. В.
Новак, Н. Б.
Малієнко, В. А.
Голубець, Р. А.
Семенович, В. К.
Димань, Т. М.
Date
2015-09Metadata
Show full item recordAbstract
Харчова промисловість є однією із стратегічних галузей, рівень розвитку якої значною мірою визначає продовольчу безпеку держави, якість харчування населення та здоров’я нації. Розвиток харчової промисловості в Україні покликаний підвищити конкурентоспроможність галузі та забезпечити населення повноцінними харчовими продуктами, безпечними для здоров`я. Пищевая промышленность является одной из стратегических отраслей, уровень развития которой в значительной мере определяет продовольственную безопасность государства, качество питания населения и здоровья нации. Развитие пищевой промышленности в Украине призван повысить конкурентоспособность отрасли и обеспечить население полноценными продуктами, безопасными для здоровья. The food industry is one of the strategic sectors, the level of development of which largely determines the food security of the state, food quality of the population and the health of the nation. The development of the food industry in Ukraine is designed to increase the competitiveness of the industry and provide the population with healthy food products.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19022