• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Всеукраїнські з'їзди екологів з міжнародною участю
  • V-ий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology–2015)
  • View Item
  • Frontpage
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Всеукраїнські з'їзди екологів з міжнародною участю
  • V-ий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology–2015)
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Застосування сучасних методів ДНК-діагностики для оцінки деяких показників безпеки та якості харчової продукції

Author
Облап, Р. В.
Новак, Н. Б.
Малієнко, В. А.
Голубець, Р. А.
Семенович, В. К.
Димань, Т. М.
Date
2015-09
Metadata
Show full item record
Collections
  • V-ий Всеукраїнський з'їзд екологів з міжнародною участю (Екологія/Ecology–2015) [267]
Abstract
Харчова промисловість є однією із стратегічних галузей, рівень розвитку якої значною мірою визначає продовольчу безпеку держави, якість харчування населення та здоров’я нації. Розвиток харчової промисловості в Україні покликаний підвищити конкурентоспроможність галузі та забезпечити населення повноцінними харчовими продуктами, безпечними для здоров`я.
 
Пищевая промышленность является одной из стратегических отраслей, уровень развития которой в значительной мере определяет продовольственную безопасность государства, качество питания населения и здоровья нации. Развитие пищевой промышленности в Украине призван повысить конкурентоспособность отрасли и обеспечить население полноценными продуктами, безопасными для здоровья.
 
The food industry is one of the strategic sectors, the level of development of which largely determines the food security of the state, food quality of the population and the health of the nation. The development of the food industry in Ukraine is designed to increase the competitiveness of the industry and provide the population with healthy food products.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19022
View/Open
Застосування сучасних методів ДНК-діагностики.pdf (77.45Kb)

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ