Аналіз стану та тенденцій розвитку харчової промисловості Тернопільської області
Abstract
Основа господарства Тернопільської області базується на харчовій промисловості, що заснована на історично сформованих природних та економічних умовах території дослідження. На виробництво харчових продуктів припадає 49% обсягів реалізованої продукції промисловості області. Даний вид виробництва розвивається динамічно, протягом останніх років спостерігаємо поступове збільшення обсягів виробництва, щорічно на 15-20%. Основа хозяйства Тернопольской области базируется на пищевой промышленности, основанной на исторически сложившихся природных и экономических условиях территории исследования. На производство пищевых продуктов приходится 49% объемов реализованной продукции промышленности области. Данный вид производства развивается динамично, в последние годы наблюдаем постепенное увеличение объемов производства, ежегодно на 15-20%. The basis of the economy of the Ternopil region is based on the food industry, which is based on the historically formed natural and economic conditions of the research area. The production of food products accounts for 49% of the volume of sales of industrial products in the oblast. This type of production is developing dynamically, during recent years, we see a gradual increase in production volumes, annually by 15-20%.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/19245