Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorЄпіфанова, І. Ю.uk
dc.contributor.authorБезрученко, І. В.uk
dc.date.accessioned2019-02-28T11:48:40Z
dc.date.available2019-02-28T11:48:40Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.citationУправління рентабельністю підприємств харчової промисловості в умовах економічної кризи (на прикладі ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат») [Електронний ресурс] : [презентація] / І. В. Безрученко ; Вінницький національний технічний університет ; Факультет менеджменту та інформаційної безпеки ; Кафедра фінансів та інноваційного менеджменту. - Електронні текстові дані (1 файл: 2,19 Мбайт). - Вінниця, 2017. - Назва з екрана.uk
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/23929
dc.descriptionКерівник: канд. екон. наук, доц. Єпіфанова І. Ю.uk
dc.description.abstractВ магістерській кваліфікаційній роботі розроблено пропозиції щодо підвищення рентабельності ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат» в умовах економічної кризи. В першому розділі розглянуто теоретичні і практичні аспекти рентабельності, наведено різні методики аналізу рентабельності підприємства. В другому розділі проаналізовано основні показники фінансово-господарської діяльності підприємства та проведено аналіз показників рентабельності підприємства ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат». В третьому розділі запропоновано шляхи підвищення рентабельності підприємства.uk
dc.description.abstractIn the master's qualification work proposals of improving profitability for JSC «Vinnytsya Oil and Fat Plant» during the economic crisis were developed. In the first chapter theoretical and practical aspects of profitability has been reviewed, different methods of analysis of profitability were showed. In the second chapter basic indicators of financial and economic activities and the analysis of the profitability of JSC «Vinnytsya Oil and Fat Plant» were decomposed. In third chapter measures of improving the profitability of the investigated company has been proposed.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.subjectкриза економічнаuk
dc.subjectрентабельністьuk
dc.subjectуправління рентабельністю підприємстваuk
dc.subjectфінансово-господарська діяльність підприємстваuk
dc.subject8.03060101
dc.titleУправління рентабельністю підприємств харчової промисловості в умовах економічної кризи (на прикладі ПАТ «Вінницький олійножировий комбінат»)uk
dc.typePresentation


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію