• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Роботи студентів
  • Презентації магістерських кваліфікаційних робіт
  • 8.04010603 "Екологічна безпека"
  • View Item
  • Frontpage
  • Роботи студентів
  • Презентації магістерських кваліфікаційних робіт
  • 8.04010603 "Екологічна безпека"
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Забезпечення екологічної безпеки харчових продуктів шляхом вдосконалення екологічного контролю

Author
Тишківська, О. А.
Date
2018
Metadata
Show full item record
Collections
  • 8.04010603 "Екологічна безпека" [18]
Abstract
В магістерській кваліфікаційній роботі охарактеризовано охарактеризовано екологічний вплив підприємств харчової промисловості на навколишнє середовище. Запропоновано вдосконалення екологічного контролю харчових виробництв шляхом експериментального визначення вмісту важких металів у деяких групах продуктів харчування. Проведено кореляційний аналіз та прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування рослинного походження та грунтах, на яких вони вирощувалися. Мета роботи – оцінка екологічної безпеки харчової промисловості та прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування і встановлення їх придатності для споживання за цим показником. Об’єкт дослідження – процес контролю і прогнозування вмісту важких металів в продуктах харчування рослинного походження. Предмет дослідження – вміст важких металів в харчових продуктах на території м. Вінниці і області.
 
In the master's qualification work the ecological influence of food industry enterprises on the environment has been characterized. Improvement of ecological control of food production by experimental determination of heavy metal content in some food groups is proposed. Correlation analysis and prediction of the content of heavy metals in food products of vegetable origin and soils on which they were grown. The purpose of the work is to assess the ecological safety of the food industry and predict the content of heavy metals in food and establish their suitability for consumption by this indicator. The object of research - the process of monitoring and predicting the content of heavy metals in food products of vegetable origin. The subject of research - the content of heavy metals in food products in the territory of the city of Vinnytsia and the region.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/24408
View/Open
Презентація МКР Тишківська.pdf (1.795Mb)

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ