Управління персоналом в системі менеджменту підприємств кондитерської галузі (на прикладі Публічночного Акціонерного Товарисва "Вінницька кондитерська фабрика")
Автор
Глухімчук, Л. О.
Дата
2018Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- 073 – Менеджмент [106]
Анотації
В магістерській кваліфікаційній роботі розглядаються проблеми управління персоналом підприємств, оскільки працівники є одним із основних факторів, що визначають конкурентний потенціал й ефективність господарської діяльності організацій, а також теоретико-методичні засади, функції та методи управління персоналом, порівняно сучасний і традиційний підхід до організації управління персоналом. Висвітлено найактуальніші аспекти управління персоналом на ПАТ «Вінницька кондитерська фабрика». Досліджено принципи формування системи управління персоналом фабрики та виявлено ряд недоліків, для усунення яких були розроблені рекомендації щодо вдосконалення мотивації праці персоналу. В магистерской квалификационной работе рассматриваются проблемы управления персоналом предприятий, поскольку работники являются одним из основных факторов, определяющих конкурентный потенциал и эффективность хозяйственной деятельности организаций, а также теоретико-методические основы, функции и методы управления персоналом, сравнено современный и традиционный подход к организации управления персоналом. Отражено актуальные аспекты управления персоналом ПАО «Винницкая кондитерская фабрика». Исследованы принципы формирования системы управления персоналом фабрики и выявлены ряд недостатков, для устранения которых были разработаны рекомендации по совершенствованию мотивации труда персонала. In the master's qualification work the problems of personnel management of enterprises are considered, since employees are one of the main factors that determine the competitive potential and effectiveness of organizations' economic activity as well as theoretical and methodological principles, functions and methods of personnel management, comparatively modern and traditional approach to organization ща personnel management. The most actual aspects of personnel management at public joint stock company «Vinnytsa Confectionery Factory» are highlighted. The principles of the formation of the personnel management system of the factory were investigated and a number of shortcomings were identified, and recommendations for improving staff motivation have been developed to eliminate them..
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25739