Впровадження інноваційних управлінських технологій на підприємствах кондитерської промисловості (на прикладі приватного акціонерного товариства «Виробниче об’єднання «Конті»)
Abstract
В магістерській кваліфікаційній роботі розглядається процес впровадження інноваційних управлінських технологій на підприємствах. Здійснено аналізування сутності поняття «інноваційна управлінська технологія» та розглянуто її організаційно-економічні особливості. На прикладі ПАТ «ВО «Конті» здійснено аналіз основних цінностей компанії, основних економічних показників діяльності підприємства та проаналізовано ефективність існуючих управлінських технологій на підприємстві. Запропоновано заходи щодо впровадження інноваційних управлінських технологій та розглянуто способи вирішення проблем, що виникають в процесі. In the master's qualification work the process of introduction of innovative management technologies at enterprises is considered. The essence of the concept of "innovative management technology" is analyzed and its organizational and economic peculiarities are considered. For example, PJSC "VO Konti" analyzed the company's core values, the main economic indicators of the company's activity and analyzed the effectiveness of existing management technologies in the enterprise. The measures for implementation of innovative management technologies are proposed and ways of solving problems that arise in the process are considered. В магистерской квалификационной работе рассматривается процесс внедрения инновационных управленческих технологий на предприятиях. Осуществлен анализ сущности понятия «инновационная управленческая технология» и рассмотрены ее организационно-экономические особенности.
На примере ОАО «ПО« Конти »осуществлен анализ основных ценностей компании, основных экономических показателей деятельности предприятия и проанализирована эффективность существующих управленческих технологий на предприятии. Предложены мероприятия по внедрению инновационных управленческих технологий и рассмотрены способы решения проблем, возникающих в процессе.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/25753