Управління ефективністю господарської діяльності підприємств кондитерської галузі на основі комплексного оцінювання їхнього фінансового стану (на прикладі товариства з обмеженою відповідальністю "Меркурій")
Abstract
Розглянуто особливості комплексної оцінки фінансового стану та ефективності діяльності підприємства. Визначено сутність понять фінансовий стан, фінансово-економічний стан, ефект та ефективність діяльності підприємства, необхідність їх комплексної оцінки, розглянуто методичні прийоми та підходи до оцінки фінансового стану та ефективності діяльності підприємства.
Надано загальну характеристику, проведено аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства та оцінено фінансовий стан та ефективність діяльності ТОВ «Меркурій», а також наведено пропозиції щодо покращення фінансового стану підприємства. The features comprehensive assessment of the financial condition and performance of the company. The essence of the concepts of financial position, financial and economic conditions, the effect and efficiency of the enterprise, the need for their comprehensive evaluation considered instructional techniques and approaches to assessing the financial position and performance of the company.
Provided the general characteristics, the analysis of financial and economic activities and estimated financial position and performance of PJSC "Mercury" and proposals for improving financial condition.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/26436