Аналіз способів та обладнання для зневоднення відходів харчових виробництв
Анотації
На сьогодні однією з актуальних проблем в Україні є забруднення навколишнього середовища промисловими відходами, серед яких і відходи харчових виробництв (пивна дробина, буряковий жом, кавовий і ячмінний шлами тощо). Зазвичай ці відходи виливають на спеціалізовані земельні ділянки, що призводить до погіршення екологічної ситуації у регіоні, тому завдання пошуку більш безпечних для довкілля способів утилізації відходів залишається досить актуальним. Аналіз способів та обладнання для зневоднення відходів харчових виробництв дасть змогу здійснювати їх раціональний вибір з врахуванням конкретної ситуації на виробництві, задач і вимог до утилізації, а також властивостей відходів. Під раціонально вибраним обладнанням мається на увазі високопродуктивне обладнання, яке буде відносно дешевим та менш енергоємним.
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/27986