• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Якість і безпека: сучасні реалії
  • Якість і безпека: сучасні реалії (2017)
  • View Item
  • Frontpage
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Якість і безпека: сучасні реалії
  • Якість і безпека: сучасні реалії (2017)
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Вплив якості молочної продукції на здоров’я людей

Author
Майданюк, А. Д.
Date
2017
Metadata
Show full item record
Collections
  • Якість і безпека: сучасні реалії (2017) [38]
Abstract
В статті здійснено огляд літературних джерел щодо особливостей і харчової цінності, якості і безпеки молочних продуктів. Проведено аналіз впливу якості молочних харчових продуктів на здоров’я людини.
 
In the article the review of the literature on the characteristics and nutritional value, quality and safety of dairy products. The analysis of the impact of dairy foods on human health.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/28387
View/Open
конференція Якість і безпека....2017-59-60.pdf (314.6Kb)

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ