Обгрунтування антикризової стратегії підприємства харчової галузі економіки (на прикладі приватного акціонерного товариства «МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ КОНСЕРВНИЙ ЗАВОД»)
Abstract
Магістерська кваліфікаційна робота на тему: «Обгрунтування антикризової стратегії підприємства харчової галузі економіки (на прикладі приватного акціонерного товариства «Могилів-Подільський консервний завод»)».
У магістерській кваліфікаційній роботі проаналізовано теоретичні основи антикризового управління підприємством; здійснено оцінку фінансового стану та варіантний аналіз імовірності банкрутства ПрАТ «Могилів-Подільський консервний завод»; обгрунтовано антикризову стратегію для досліджуваного підприємства та розроблено рекомендації для впровадження системи раннього попередження і реагування. The master's qualification work on the theme: «Substantiation of the anti-crisis strategy of the food industry (on the example of the private joint-stock company «Mogilev-Podolsky cannery»)».
The theoretical basis of anti-crisis management of the enterprise is analyzed in the master's qualification work; an assessment of the financial condition and a variant analysis of the probability of bankruptcy of PJSC "Mohyliv-Podilsky cannery"; the anti-crisis strategy for the researched enterprise is substantiated and recommendations for introduction of system of early warning and reaction are developed.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32262