• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Роботи студентів
  • Презентації магістерських кваліфікаційних робіт
  • 192 – Будівництво та цивільна інженерія
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Роботи студентів
  • Презентації магістерських кваліфікаційних робіт
  • 192 – Будівництво та цивільна інженерія
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Об’ємно-планувальні рішення ресторанних комплексів при ревіталізації промислових об’єктів з використанням енергоощадних технологій на прикладі ресторану «Neon»

Автор
Дмитрів, О. В.
Дата
2020
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • 192 – Будівництво та цивільна інженерія [143]
Анотації
Магістерська кваліфікаційна робота на тему «Об’ємно-планувальні рішення ресторанних комплексів при ревіталізації промислових об’єктів з використанням енергоощадних технологій на прикладі ресторану «Neon»» Об’єктом дослідження є промисловий об’єкт (пекарня), який підлягає ревіталізації. Предметом дослідження виступає об’ємно-планувальна і функціональна організація ресторанного комплексу, які формуються на основі ревіталізації промислового об’єкту, при використанні сучасних енергоощадних заходів. За результатами роботи зроблено висновки та пропозиції щодо ревіталізації пустуючих виробничих приміщень пекарні, що знаходилась у підвальному приміщенні будівлі на розі вулиць Соборна, 35 та Кропивницького, 1 у місті Вінниці, на об’єкт громадського простору – ресторан «Neon».
 
The master's qualification work on the topic "Volume-planning solutions of restaurant complexes in the revitalization of industrial facilities using energy-saving technologies on the example of the restaurant "Neon" The object of research is an industrial object (bakery), which is subject to revitalization. The subject of the study is the spatial planning and functional organization of the restaurant complex, which are formed on the basis of revitalization of the industrial facility, using modern energy saving measures. Based on the results of the work, conclusions and proposals were made to revitalize the empty production facilities of the bakery, which was located in the basement of the building at the corner of Soborna Street, 35 and Kropyvnytskoho Street, 1 in Vinnytsia, to the public space – restaurant "Neon".
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32467
Відкрити
презентація на захист.pdf (11.69Mb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ