Розробка методів та засобів виявлення вмісту води у сирому молоці
Анотації
У магістерській кваліфікаційній роботі розробляється засіб виявлення
вмісту води у сирому молоці. Розглянуто особливості технологічного процесу
виробництва сирого молока. Детально описано методи виявлення води, проблему
фальсифікації сирого молока водою.
В процесі виконання роботи розроблено електричну принципову та
структурну схеми приладу. Оцінено економічний потенціал нової розробки, який
виявився на вище середньому рівні. Проведено розрахунок похибки
вимірювання. The master's qualification work develops a means of detecting the water content
of raw milk. Features of technological process of raw milk production are considered.
The methods of water detection and the problem of falsification of raw milk with water
are described in detail.
In the course of the work, electrical schematic and structural diagrams of the
device were developed. The economic potential of the new development, which was
above average, was estimated. The measurement error was calculated.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32524