Розробка НАССР-плану на виробництво житнього хліба
Анотації
Магістерська кваліфікаційна робота присвячена питанню
використання системи НАССР для забезпечення якості та безпечності
продуктів харчування на підприємствах роздрібної торгівлі. На прикладі
умовного торгівельного підприємства на якому передбачено виробництво
хлібних виробів запропоновано можливий алгоритм визначення критичних
точок контролю. Запропоновані заходи щодо впровадження системи НАССР
на підприємствах роздрібної торгівлі дозволять уникнути можливих ризиків
небезпеки при реалізації та виробництві продуктів харчування, тим самим
забезпечити потрапляння нешкідливої та якісної продукції до споживача. The master’s qualification work deals with the use of HACCP to ensure the
quality and safety of food products for retailers. On the example of conditional
trade enterprise which provides for the production of bakery products the possible
algorithm of determination of critical points of control is offered. Proposed
measures of HACCP im plementation in the retail industry will permit to avoid
potential risks and hazards at realization of food production, thus will provide
getting harmless and quality products by consumers.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32623