• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Роботи студентів
  • Презентації магістерських кваліфікаційних робіт
  • 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
  • View Item
  • Frontpage
  • Роботи студентів
  • Презентації магістерських кваліфікаційних робіт
  • 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Оптимізація контролю якості виробництва яблучного соку

Author
Слижкук, А. Д.
Date
2019
Metadata
Show full item record
Collections
  • 152 – Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка [98]
Abstract
Роботу присвячено розробці заходів, спрямованих на покращення системи контролю якості виробництва яблучного соку. Представлено комплекс показників якості, встановлено високу харчову та біологічну цінність яблучних соків. Також проведено огляд загального контрю якості виробництва яблучного соку. Проаналізовано фізичні та хімічні властивості яблучних соків, у відсотковому відношенні розглянуто їх вплив на загальну якість яблучного соку. Було розглянуто технологію виробництва, маркування, пакування та реалізацію яблучного соку. Та наведено перелік заходів, які вплинуть на покращення контролю якості виробництва яблучного соку.
 
The work is devoted to the development of measures aimed at improving the quality control system of apple juice production. The complex of quality indicators is presented, high nutritional and biological value of apple juices is established. The general quality control of apple juice production was also reviewed. Physical and chemical properties of apple juices have been analyzed and their effect on the overall quality of apple juice has been examined in percentage terms. Technology of production, labeling, packaging and sale of apple juice was considered. The following is a list of measures that will improve the quality control of apple juice production.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32639
View/Open
prezentatsiya.pdf (805.3Kb)

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ