Оптимізація контролю якості виробництва яблучного соку
Abstract
Роботу присвячено розробці заходів, спрямованих на покращення системи контролю якості виробництва яблучного соку. Представлено комплекс показників якості, встановлено високу харчову та біологічну цінність яблучних соків. Також проведено огляд загального контрю якості виробництва яблучного соку.
Проаналізовано фізичні та хімічні властивості яблучних соків, у відсотковому відношенні розглянуто їх вплив на загальну якість яблучного соку. Було розглянуто технологію виробництва, маркування, пакування та реалізацію яблучного соку. Та наведено перелік заходів, які вплинуть на покращення контролю якості виробництва яблучного соку. The work is devoted to the development of measures aimed at improving the quality control system of apple juice production. The complex of quality indicators is presented, high nutritional and biological value of apple juices is established. The general quality control of apple juice production was also reviewed.
Physical and chemical properties of apple juices have been analyzed and their effect on the overall quality of apple juice has been examined in percentage terms. Technology of production, labeling, packaging and sale of apple juice was considered. The following is a list of measures that will improve the quality control of apple juice production.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32639