Показати скорочену інформацію

dc.contributor.advisorЗаюков, І. В.uk
dc.contributor.advisorZayukov, I. V.en
dc.contributor.authorВарушечкіна, М. В.uk
dc.contributor.authorVarushechkina, M. V.en
dc.date.accessioned2021-06-15T12:30:15Z
dc.date.available2021-06-15T12:30:15Z
dc.date.issued2018
dc.identifier.citationВарушечкіна М. В. Підвищення ефективності використання харчових відходів як фактор екологічної безпеки [Текст] / М. В. Варушечкіна; наук. кер. І. В. Заюков // Матеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. – Вінниця : ВНТУ, 2018. – С. 164-166.uk
dc.identifier.isbn978-966-641-732-2
dc.identifier.urihttp://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/32800
dc.descriptionНауковий керівник: Заюков Іван Вікторович – кандидат економічних наук, доцентuk
dc.description.abstractДосліджено економічні та екологічні проблеми поводження з відходами в Україні. Акцентовано на перспективних напрямках підвищення ефективності використання відходів, зокрема харчових. Розглянуто доцільність та ефективність використання відходів від олійно-жирової промисловості та можливості заробляти додаткові кошти на відходах. Запропоновано безвідходне виробництво олійно-жирової продукції.uk
dc.description.abstractThe economic and ecological problems of handling are investigational wastes in Ukraine. It is accented on perspective directions of increase of efficiency of utilization of wastes in particular food. Expediency and efficiency of utilization of wastes are considered from oily-fatty industry and possibility to earn additional funds on wastes. The zero-emission production of oily-fatty goods offers.en
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherВНТУuk
dc.relation.ispartofМатеріали науково-практичної конференції "Якість і безпека. Сучасні реалії", 14-15 березня 2018 р. : 164-166.uk
dc.subjectпромислові і харчові відходиuk
dc.subjectолійні відходиuk
dc.subjectекологічна і економічна ефективністьuk
dc.subjectindustrial and food wastesen
dc.subjectwastes of oilen
dc.subjectecological and economic efficiencyen
dc.titleПідвищення ефективності використання харчових відходів як фактор екологічної безпекиuk
dc.title.alternativeIncrease of efficiency of utilization of food wastes as factor of ecological safetyen
dc.typeThesis
dc.identifier.udc338.43:633.854
dc.relation.referencesПояснювальна записка до проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у сфері поводження з відходами щодо запобігання негативної дії відходів кінцевого споживання продукції на навколишнє природне середовище». – [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/ webproc4_2?id=&pf3516=1742&skl=9.uk
dc.relation.referencesДахновська О. В. Шляхи використання соняшникового лушпиння / О. В. Дахновська // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. – 2012. – № 2. – 156–160.uk
dc.relation.referencesЗаюков І. В. Впровадження системи екологічного менеджменту на підприємствах України: екологічний аспект / І. В. Заюков, О. В. Кобилянський // Економіка природокористування: стан та перспективи розвитку. – [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://ir.nusta.edu.ua/jspui/ bitstream/doc/338/1/297_IR.pdf.uk
dc.relation.referencesНебава М. І. Екологічна складова формування здоров’я людини / М. І. Небава, І. В. Заюков // Матеріали конференції V Всеукраїнського з`їзду екологів. – Вінниця, ВНТУ. – 2015. – С. 151.uk


Файли в цьому документі

Thumbnail

Даний документ включений в наступну(і) колекцію(ї)

Показати скорочену інформацію