Об’ємно-планувальні рішення ресторанних комплексів при ревіталізації промислових об’єктів
Автор
Дмитрів, О. В.
Ковальський, В. П.
Бондар, А. В.
Абрамович, В. С.
Дата
2021Metadata
Показати повну інформаціюCollections
Анотації
В роботі наведено результати аналізу принципів прийняття об’ємно-планувальних рішень ресторанних
комплексів при ревіталізації промислових об’єктів.
Встановлено, що об’ємно-планувальні рішення нових ресторанних комплексів залежать від архітектурних
особливостей, поверховості і планування промислових будівель, стану їх конструкцій. Також великий вплив має
містобудівне розташування закладу. Визначено, що при ревіталізації промислових об’єктів прагнути потрібно
до створення єдиного містобудівного простору з існуючим навколишнім середовищем. The results of the analysis of the principles of making spatial planning decisions of restaurant complexes in the
revitalization of industrial facilities are presented.
It is established that the spatial planning decisions of new restaurant complexes depend on architectural features,
storeys and planning of industrial buildings, the state of their structures. The town-planning location of the institution
also has a great influence. Determined that in the revitalization of industrial sites should strive to create a single urban
area with the existing environment
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33128