Інформаційна технологія бронювання місць в ресторанах: клієнтська частина
Автор
Янісевич, А. В.
Дата
2020Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- 122 – Комп'ютерні науки [132]
Анотації
Робота присвячена створенню інформаційної технології розробки клієнтської частини сервісу бронювання місць в ресторані. Метою магістерської роботи є покращення роботи додатку за рахунок використання сучасних технологій для розробки клієнтської частини, що дасть змогу підвищити швидкість завантаження додатку та його надійність для клієнтів.
Проаналізовано переваги та недоліки кожного з них, створений список вимог. Розроблена безспосередньо сама клієнтська частина та проведена інтергація з серверною частиною.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33542