• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Науково-технічні конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ)
  • L НТКП ВНТУ (2021)
  • НТКП ВНТУ. Інститут соціально-гуманітарних наук (2021)
  • View Item
  • Frontpage
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Науково-технічні конференції підрозділів Вінницького національного технічного університету (НТКП ВНТУ)
  • L НТКП ВНТУ (2021)
  • НТКП ВНТУ. Інститут соціально-гуманітарних наук (2021)
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Раціональне харчування студентів

Author
Шемчак, І. А.
Столярик, В. А.
Date
2021
Metadata
Show full item record
Collections
  • НТКП ВНТУ. Інститут соціально-гуманітарних наук (2021) [125]
  • Наукові роботи каф. ФВ [159]
Abstract
Стаття присвячена основним принципам харчування студентської молоді в сучасних умовах.
 
The article presents the current state of the power of students.
 
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/33955
View/Open
89021.pdf (465.7Kb)

Related items

Showing items related by title, author, creator and subject.

  • Інформаційна технологія обслуговування клієнтів у закладах харчування 

    Мазурова, О. М. (ВНТУ, 2015)
    Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці інформаційної технології для обслуговування клієнтів у закладах харчування. Розглянуто підходи до автоматизованого формування рекомендацій, проаналізовано основні ...
  • Формування теоретичного каркасу екотрофології як науки про стале харчування 

    Димань, Т. М.; Мазур, Т. Г. (ВНТУ, 2017-09)
    Екотрофологію (грец. ойкос – місце проживання, трофе – харчування, логос – вчення; нім. Oecotrophologie) було засновано у Німеччині в 1960-х роках як вчення, яке об’єднувало науки про харчування людини й економіку ведення ...
  • Інформаційна технологія підбору персонального раціону здорового харчування 

    Дикий, О. В. (ВНТУ, 2018)
    Ця магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці інформаційної технології підбору персонального раціону здорового харчування. Технологія призначена для показників ефективності підбору персонального раціону здорового ...

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ