• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Факультет інформаційних технологій та комп'ютерної інженерії
  • Кафедра безпеки життєдіяльності та педагогіки безпеки
  • Наукові роботи каф. БЖДПБ
  • View Item
  • Frontpage
  • Факультет інформаційних технологій та комп'ютерної інженерії
  • Кафедра безпеки життєдіяльності та педагогіки безпеки
  • Наукові роботи каф. БЖДПБ
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Основные вопросы безопасности продуктов питания

Author
Сеферян, А. А.
Date
2021
Metadata
Show full item record
Collections
  • Наукові роботи каф. БЖДПБ [615]
Abstract
В Украине увеличение объемов производства сельскохозяйственной продукции в последние годы позволило повысить объемы потребления наиболее распространенных пищевых продуктов на душу населения.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/35095
View/Open
Tezy_Seferian_Odesa_2021_rus.pdf (142.8Kb)

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ