Вплив вібраційних навантажень на процес зневоднення жому цукрового буряка
Author
Іскович-Лотоцький, Р. Д.
Поліщук, О. В.
Слабкий, А. В.
Репінський, С. В.
Date
2012Metadata
Show full item recordCollections
- Наукові роботи каф. БЖДПБ [572]
- Наукові роботи каф. ГМ [368]
- Наукові роботи каф. ТАМ [377]
Abstract
В статті проаналізовано процеси вібраційного зневоднення жому цукрового буряка на основі представлення його структури у вигляді двофазного середовища з перехідно-пористою структурою та запропоновано ідеалізовану модель, що дозволяє дослідити зміну інтенсивності цих процесів в різних режимах In the article the processes of oscillation dehydration of bagasse of sugar beet are analysed on the basis of presentation of his structure as a diphasic environment from transitional-porous by a structure and an idealizing model is offered, that allows to probe the change of intensity of these processes in the different modes.
Please use this identifier to cite or link to this item:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/3707