Вплив вібраційних навантажень на процес зневоднення жому цукрового буряка
Author
Іскович-Лотоцький, Р. Д.
Поліщук, О. В.
Слабкий, А. В.
Репінський, С. В.
Date
2012Metadata
Show full item recordCollections
- Наукові роботи каф. БЖДПБ [605]
- Наукові роботи каф. ГМ [396]
- Наукові роботи каф. ТАМ [382]
Abstract
В статті проаналізовано процеси вібраційного зневоднення жому цукрового буряка на основі представлення його структури у вигляді двофазного середовища з перехідно-пористою структурою та запропоновано ідеалізовану модель, що дозволяє дослідити зміну інтенсивності цих процесів в різних режимах In the article the processes of oscillation dehydration of bagasse of sugar beet are analysed on the basis of presentation of his structure as a diphasic environment from transitional-porous by a structure and an idealizing model is offered, that allows to probe the change of intensity of these processes in the different modes.
URI:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/3707