Вплив вібраційних навантажень на процес зневоднення жому цукрового буряка
Автор
Іскович-Лотоцький, Р. Д.
Поліщук, О. В.
Слабкий, А. В.
Репінський, С. В.
Дата
2012Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- Наукові роботи каф. БЖДПБ [572]
- Наукові роботи каф. ГМ [368]
- Наукові роботи каф. ТАМ [377]
Анотації
В статті проаналізовано процеси вібраційного зневоднення жому цукрового буряка на основі представлення його структури у вигляді двофазного середовища з перехідно-пористою структурою та запропоновано ідеалізовану модель, що дозволяє дослідити зміну інтенсивності цих процесів в різних режимах In the article the processes of oscillation dehydration of bagasse of sugar beet are analysed on the basis of presentation of his structure as a diphasic environment from transitional-porous by a structure and an idealizing model is offered, that allows to probe the change of intensity of these processes in the different modes.
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/3707