Обґрунтування ефективності застосування віброударних та вібраційних вібраційних процесів в харчовій переробній промисловості
Автор
Іскович-Лотоцький, Р. Д.
Севостьянов, І. В.
Поліщук, О. В.
Дата
2008Metadata
Показать полную информациюCollections
- Наукові роботи каф. БЖДПБ [572]
- Наукові роботи каф. ГМ [368]
Аннотации
В статті проаналізовано ефективність процесів статичного та дискретного пресування та здійснено їх порівняння. На основі проведених досліджень приведено порівняльні графіки та виділено найбільш ефективні технологічні режими. Показано переваги використання гідроімпульсного приводу в машинах для вібраціного зневоднення.
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/3725