• English
    • українська
  • українська 
    • English
    • українська
  • Увійти
Дивитися документ 
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи
  • Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)
  • Дивитися документ
  • Головна
  • Матеріали конференцій ВНТУ
  • Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи
  • Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024)
  • Дивитися документ
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності

Автор
Липовецький, О. С.
Катєльніков, Д. І.
Дата
2024
Metadata
Показати повну інформацію
Collections
  • Наукові роботи каф. ПЗ [1511]
  • Молодь в науці: дослідження, проблеми, перспективи (МН-2024) [149]
Анотації
У статті розглянуто актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності продуктів. Автори обговорюють значення сучасних технологій у сфері харчування та показують, як on-line консультант може допомогти споживачам приймати осмислені харчові рішення. В статті аналізуються переваги використання такого консультанта, включаючи персоналізовані рекомендації, швидкий доступ до інформації та підвищення рівня свідомості про харчування. Крім того, надаються перспективи розвитку цієї технології та її можливий вплив на спосіб життя та здоров'я споживачів.
 
The article discusses the relevance of using an on-line consultant with elements of artificial intelligence to analyze the nutritional value of products. The authors explore the importance of modern technologies in the field of nutrition and demonstrate how an on-line consultant can assist consumers in making informed dietary decisions. The advantages of utilizing such a consultant are analyzed, including personalized recommendations, quick access to information, and increased awareness of nutrition. Additionally, the article provides insights into the future development of this technology and its potential impact on consumers' lifestyles and health
 
URI:
https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/43125
Відкрити
21376-75542-1-PB.pdf (576.5Kb)

Інституційний репозиторій

ГоловнаПошукДовідкаКонтактиПро нас

Ресурси

JetIQСайт бібліотекиСайт університетаЕлектронний каталог ВНТУ

Перегляд

Всі архівиСпільноти та колекціїЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOIЦя колекціяЗа датою публікаціїАвторамиНазвамиТемамиТипВидавництвоМоваУДКISSNВидання, що міститьDOI

Мій обліковий запис

ВхідРеєстрація

Статистика

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Головна | Відправити відгук | Довідка | Контакти | Про нас
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ