Актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту для аналізу харчової цінності
Автор
Липовецький, О. С.
Катєльніков, Д. І.
Дата
2024Metadata
Показати повну інформаціюCollections
- Наукові роботи каф. ПЗ [1341]
Анотації
У статті розглянуто актуальність застосування on-line консультанта з елементами штучного інтелекту
для аналізу харчової цінності продуктів. Автори обговорюють значення сучасних технологій у сфері
харчування та показують, як on-line консультант може допомогти споживачам приймати осмислені харчові
рішення. В статті аналізуються переваги використання такого консультанта, включаючи персоналізовані
рекомендації, швидкий доступ до інформації та підвищення рівня свідомості про харчування. Крім того,
надаються перспективи розвитку цієї технології та її можливий вплив на спосіб життя та здоров'я
споживачів.
URI:
https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/43125