Analysis of requirements for creating a point of service system for restaurants and cafes in Ukraine
Author
Akchakaia, K.
Lishchynska, L. B.
Ліщинська, Л. Б.
Date
2025Metadata
Show full item recordCollections
Abstract
This paper examines the requirements for the development of a Point of Service system according to the needs of
establishments in the food service industry, specifically restaurants and cafes У цьому роботі розглянуто вимоги до розробки системи точки обслуговування відповідно до потреб
закладів харчування, зокрема ресторанів і кафе.
URI:
https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/46276
View/ Open
Related items
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Розробка підписних програм лояльності на станціях технічного обслуговування
Романюк, С. О.; Паламарчук, М. О. (ВНТУ, 2024)Запропоновано та розроблено питання договірних програм лояльності для клієнтів при проведенні технічного обслуговування та поточного ремонту на станціях технічного обслуговування -
Визначення конкурентоспроможності автосервісних підприємств
Смирнов, Є. В.; Огневий, В. О.; Smyrnov, Ye.; Ohnevyi, V.; Смирнов, Е. В.; Огневой, В. А. (ВНТУ, 2020)Поповнення автопарку України більш сучасними, хоч і, здебільшого, вживаними автомобілями, призводить до збільшення потреб в автосервісних послугах. Це призводить до інтенсивного розвитку ринку автсервісних послуг, створенню ... -
Формування асортименту послуг автосервісних підприємств
Біліченко, В. В.; Гадайчук, М. Ю. (ВНТУ, 2016-03)В статті наведено загальні характеристики поняття «асортимент послуг», розроблено алгоритм формування асортименту для підприємств. Визначено етапи алгоритму та фактори маркетингового середовища, що впливають на них.