Analysis of requirements for creating a point of service system for restaurants and cafes in Ukraine
Автор
Akchakaia, K.
Lishchynska, L. B.
Ліщинська, Л. Б.
Дата
2025Metadata
Показати повну інформаціюCollections
Анотації
This paper examines the requirements for the development of a Point of Service system according to the needs of
establishments in the food service industry, specifically restaurants and cafes У цьому роботі розглянуто вимоги до розробки системи точки обслуговування відповідно до потреб
закладів харчування, зокрема ресторанів і кафе.
URI:
https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/46276
Відкрити
Пов'язані елементи
Showing items related by title, author, creator and subject.
-
Визначення конкурентоспроможності автосервісних підприємств
Смирнов, Є. В.; Огневий, В. О.; Smyrnov, Ye.; Ohnevyi, V.; Смирнов, Е. В.; Огневой, В. А. (ВНТУ, 2020)Поповнення автопарку України більш сучасними, хоч і, здебільшого, вживаними автомобілями, призводить до збільшення потреб в автосервісних послугах. Це призводить до інтенсивного розвитку ринку автсервісних послуг, створенню ... -
Формування асортименту послуг автосервісних підприємств
Біліченко, В. В.; Гадайчук, М. Ю. (ВНТУ, 2016-03)В статті наведено загальні характеристики поняття «асортимент послуг», розроблено алгоритм формування асортименту для підприємств. Визначено етапи алгоритму та фактори маркетингового середовища, що впливають на них. -
Сертифікація персоналу в галузі готельного бізнесу
Зачиняєва, С. В.; Севастьянов, В. М. (ВНТУ, 2017)В роботі розглянуто стандарти обслуговування готельних послуг в Україні та проблеми сертифікації готельних послуг. Досліджено стандарти обслуговування на прикладі готельноресторанного комплексу "Аристократ", що знаходиться ...