• English
    • українська
  • English 
    • English
    • українська
  • Login
View Item 
  • Frontpage
  • Науково-технічна бібліотека
  • Публікації співробітників бібліотеки
  • JetIQ
  • View Item
  • Frontpage
  • Науково-технічна бібліотека
  • Публікації співробітників бібліотеки
  • JetIQ
  • View Item
Сайт інституційного репозитарію ВНТУ містить роботи, матеріали та файли, які були розміщені докторантами, аспірантами та студентами Вінницького Національного Технічного Університету. Для розширення функцій сайту рекомендується увімкнути JavaScript.

Аспекти бізнес-планування розвитку суб`єктів готельно-ресторанної справи

Author
Джеджула, В. В.
Єпіфанова, І. Ю.
Ткачук, Л. М.
Date
2025
Metadata
Show full item record
Collections
  • JetIQ [469]
Abstract
У статі напрацьовано комплекс рішень і пропозицій, що стосуються управління розвитком суб`єктів готельно-ресторанної справи. Вказано, що готельно-ресторанний бізнес (створення та розвиток його об`єктів) потребує свого ретельного планування, особливо зі застосуванням такого його інструмента, як бізнес-планування. Відтак, метою дослідження визначено узагальнення та подальший розвиток методико-прикладних положень і аспектів бізнес-планування розвитку суб`єктів готельно-ресторанної справи. Аргументовано, що застосування бізнес-планування дозволяє спланувати всі аспекти майбутнього бізнесу, відповідно, організувати його з оптимальними часовими і фінансовими витратами, передбачити виклики, ризики і загрози та реалізувати своєчасні заходи з їх недопущення і нівелювання. Проте, засоби бізнес-планування слід використовувати й опісля створення та вже певного етапу розвитку суб`єкта господарювання. Саме тому надано характеристику практики застосування бізнес-планування, зокрема стратегічного планування розвитку бізнес-одиниці, досліджуваного в статті підприємства готельно-ресторанної справи. Застосовано SWOT-аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища суб`єктів готельно-ресторанної справи. Напрацьовано методологічні аспекти моделювання обсягів господарської діяльності при бізнес-плануванні розвитку підприємства. Вказано на чинники, які слід враховувати під час бізнес-планування розвитку суб`єктів готельно-ресторанної справи.
URI:
https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/46624
View/Open
179064.pdf (403.0Kb)

Institutional Repository

FrontpageSearchHelpContact UsAbout Us

University Resources

JetIQLibrary websiteUniversity websiteE-catalog of VNTU

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOIThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsTypePublisherLanguageUdcISSNPublicationDOI

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage Statistics

ISSN 2413-6360 | Frontpage | Send Feedback | Help | Contact Us | About Us
© 2016 Vinnytsia National Technical University | Extra plugins code by VNTU Linuxoids | Powered by DSpace
Працює за підтримки 
НТБ ВНТУ