Актуальність розробки автоматизованої системи управління технологічним процесом випічки хліба
Author
Медончак, Д. О.
Богачук, В. В.
Bogachuk, V. V.
Date
2025Metadata
Show full item recordCollections
Abstract
Сучасні тенденції у хлібопекарській промисловості свідчать про активний розвиток автоматизації, що дозволяє підвищити якість продукції, знизити вплив людського фактора та оптимізувати використання ресурсів. Впровадження програмованих логічних контролерів (ПЛК), сенсорних систем та спеціалізованого програмного забезпечення забезпечує стабільність технологічних процесів та їхню гнучкість. Modern trends in the bakery industry indicate active development of automation, which improves product quality,
reduces human factor influence, and optimizes resource utilization. The implementation of Programmable Logic
Controllers (PLC), sensor systems, and specialized software ensures process stability and flexibility.
URI:
https://ir.lib.vntu.edu.ua//handle/123456789/49490

