Особливості оцінки якості харчової продукції з урахуванням потреб споживачів
Аннотации
Досліджується проблема ефективного управління якістю продукції. Розглянуто теоретичні та практичні аспекти розробки та шляхи підвищення якості харчової продукції. Проведено оцінку якості продукції з урахуванням потреб споживачів, запропоновано комплекс заходів з підвищення якості продукції. Исследуется проблема эффективного управления качеством продукции. Рассмотрено теоретические и практические аспекты разработки и пути повышения качества пищевой продукции. Произведено оценку качества продукции с учетом требований потребителей, предложено комплекс мероприятий по повышению качества продукции. The problem of efficient quality management is considered. The theoretical and practical aspects of elaboration and ways of realization of products' quality improvement are observed. The quality estimation of food products taking into consideration the consumers' demand is analyzed and means for improvement of products' quality are suggested
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/71
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5298