Особливості прогнозування рівня постачання молочної сировини на переробні підприємства з урахуванням фактора сезонності
Abstract
На прикладі Вінницької області розглянуто особливості прогнозування обсягів постачання сировини на молокопереробні підприємства з урахуванням фактора сезонності та спрогнозовано рівні надходження молокосировини на п’ять років по роках і поквартально. На примере Винницкой области рассмотрены особенности прогнозирования объемов поставок сырья на перерабатывающие предприятия с учетом фактора сезонности и спрогнозированы уровни поступления молокосырья на пять лет по годам и поквартально. The features of forecasting of volume of raw material supply to the dairies in the Vinnitca region are considered taking into account the seasonality factor and the volume of milk supply to the dairies for five years per each year and a quarter are considered.
URI:
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/449
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/5674