Підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів
Анотації
Наведено основні якісні характеристики борошна та параметри технологічних процесів, які впливають на якість готового виробу. Розглянуто необхідність прогнозування результатів виконання основних технологічних операцій. Запропоновано підходи до автоматизованого управління якістю хлібобулочних виробів. Приведены основные качественные показатели муки и параметры технологических процессов, которые влияют на качество готовых изделий. Рассмотрена целесообразность прогнозирования результатов выполнения основных технологических операций. Предложены подходы к автоматизированному управлению качеством хлебобулочных изделий. The basic qualitative parameters of flour and process variables that affect the quality of finished products are suggested in the article. The feasibility of predicting the results of implementation of the basic technological operations is considered. The automation quality control method for bakery products making is proposed.
URI:
http://visnyk.vntu.edu.ua/index.php/visnyk/article/view/1384
http://ir.lib.vntu.edu.ua/handle/123456789/6229